Minerva Capitoliuma – 2010. szeptemberi szám tartalma

Hogyan féljünk szinte mindentől? – A média táplálja és manipulálja a félelmünket, de kiveszik a részüket az egyéb, pénzügyileg érdekelt csoportok is, mint például a gyógyszergyártók, kozmetikai cégek, és mindenki, akinek több pénze lehet abból ha Te félsz. Megtörtént eset arról, hogyan lehet kigyógyulni a pánikbetegségből egy nap alatt, és hasznos tippek a médiából és a hírekből ömlő negativizmus kiiktatására.

Kiszabadulni a félelem hálójából – Szalkai Titi, ÉFT terapeuta átfogó írása a félelemről és a félelemtől való megszabadulásról, az ÉFT – otthon, önmagunkon is percek alatt használható – módszerének segítségével. Gyógyítsd és tartsd egészségesen önmagad és szeretteidet!

Te kit táplálsz? – Dusik Andrea egy régi indián történettel kezdi cikkét, és a pénzügyi tanácsadó szemével fogalmazza meg a félelmet, és a nőkre oly’ jellemző pénzzel kapcsolatos félelmet. Természetesen a cikkben rengeteg tippet és instrukciót találsz a pénzügyi félelmeid kiiktatásához.

Milyen szagú a Te életed? – Skultéty Andrea, FengShui tanácsadó története az első – és persze sikeres – tanácsadásáról, ami igencsak orrfacsaróan kezdődött…

Játékos vagy néző? – A cikkben két nagy csoportra osztjuk az embereket, de a végére ki fog derülni, hogy Te egyértelműen egy harmadik, nagyon szűk, nagyon csak néhány embert számláló csoportba kell, hogy tartozz. Máskülönben mindenki rosszul járna…

A versenybe zárt szellem – Mennyire szeretsz versengeni? Ugyanis a vállalkozás, bármilyen furcsa is, folyamatosan az úgynevezett versenyszférában tevékenykedik. Akár elfogadjuk ezt nőként, akár nem. Versenyezni muszáj! Megmutatjuk, hogyan!

Bátorság – Kelemen Katáról – a Minerva Capitoliumának könnyedebb gondolati szálának felelőséről – kiderül, hogy nagyon bátor anyuka, és ennek sok köze van ET-hez, a derelyéhez, és a pénzbedobós autókhoz.

Jobb félni, mint butának lenni? – Valljuk meg őszintén, az internetes világban, a weben néha van mitől félni. Főleg a tudatlanság az, ami veszélyes. Cikkünkben Einsteint hívjuk segítségül, aki két embercsoportot különített el, és a butáknak bizony nem hagyott lehetőséget. A cikket a Vírus Kommandó szponzorálja.

Meglepetés – Sokan kérték, hogy ne legyen annyira földhözragadt a Minerva Capitoliuma, legyen benne egy kis ezotéria is. Azt az ezoterikus vonalat hoztuk be a magazinba, ami már eleve a Minerva születésénél is segédkezett, és jelen van az életében ma is: a számmisztikát. Minden hónapban megkapod a hónap napjainak számmisztika szempontjából megközelített rezgését, és a javaslatokat az adott napokra. Meg fogod tudni, mikor nem érdemes új dologba fogni, és azt is megtudod, milyen napokon szárnyalhatsz. Nem kell benne hinni, de érdemes kipróbálni! A számmisztikai instrukciókat minden hónapban Mátyás Anita szolgáltatja.

El fog fogyni? – Vajon mi fog elfogyni előbb? Az olaj, vagy az ivóvíz? Környezettudatosság rovatunkban kimondottan női szemmel közelítjük meg a fenntartható fejlődés témakörét, elvégre mi, nők, közvetlenül is formálhatjuk a felnövekvő generációk szemléletét. Sőt, ez nem lehetőség számunkra, hanem kötelező feladat! A cikkben azonnal használható és terjeszthető, pofon egyszerű tippet is kapsz a globális felmelegedés elleni privát küzdelmed megkezdéséhez. Ráadásul ezek a tippek – a következő számokban bemutatottak is -, lényegében semmibe nem kerülnek!

Ezt olvastuk, melegen ajánljuk! – állandó rovatunk általunk jónak és olvasásra érdemesnek talált könyvekről. Figyelem, semmi nőcisre ne számíts!

A 2010. szeptemberi szám 76 oldalas, ajándék kupont tartalmaz, és az 1 éves előfizetés megrendelhető itt>>