Minerva novemberben: Siker

Eljött ez a nap is: a novemberi számról beszélhetünk végre.
Az első két számunk témája – félelem és megfelelési kényszer -, azért kerültek elsőként a témák közé, mert úgy éreztük, hogy vannak olyan érzések és nehéz kihívások az életben, amiket legjobb gyorsan letudni – letisztítani magunkban az ezzel kapcsolatos gondolatokat, érzelmeket, információkat -, és aztán el lehet kezdeni építkezni.

Ennek apropóján lesz a novemberi számunk témája a siker!

Miért pont a siker?

Azt gondolhatnánk – helyesen persze -, hogy számtalan nagyon fontos és égető probléma létezik a világban, amikről lehetne írni. Csakhogy a Minerva Capitoliuma nem a világ gondjait akarja letámadni, hanem az emberek – vagyis az Olvasók – problémáira akar választ, magyarázatot, megoldást adni, mert a problémáikat, kihívásaikat megoldó emberek lesznek képesek a világ gondjait is megoldani. Készen is vagyunk. 🙂

Ugyanakkor tegye fel a kezét az, aki soha az életben nem tűnődött még el azon, hogy vajon miért lehetnek mások sikeresebbek, mint ő, vagy azon, hogy hogyan lehetséges, hogy a számára teljességgel hétköznapi teljesítményét mások sikerként könyvelik el.
Valahogy, valami nem stimmel a siker körül…
Nincsenek rendben a definíciók, nincsenek kiforrva a módszerek, nincs helyes irány szabva, és mindenezek nincsenek összefoglalva.

Eddig a pillanatig.
A 2010. novemberi Minerva Capitoliuma választ ad minden olyan kérdésre, ami valaha felmerült benned a sikerről, a gondolkodásmód, a pénzügyek, az életmód, az egészség, az információ technológia, és a környezettudatosság terén. Megint megfogjuk természetsen a dolog humoros oldalát is, mert bármennyire komoly témákat veszünk is elő, az élet egy vidám dolog, és érdemes vidáman szemlélni a sikert is.

Sok sikert addig is, míg a szám megjelenik! (November 2-án postázzuk majd)

Két meglepetés van elrejtve a megrendelő oldalon az eddigiekhez képest, érdemes most megnézni és megrendelni>>